top of page

Skott Gård Nordre

Skott Gård har frukttradisjoner helt tilbake til 1800-tallet da oldefaren til dagens eier kjøpte gården. Kunnskap og interesse for frukt og bær tok de med seg fra Aurland i Sogn. Vår visjon er kvalitet, sunnhet og helse. Gården ligger vakkert til langs Drammenselva, og vi har eget gårdsutsalg med et variert utvalg foredlede produkter.

 

Ved siden av plommer, hageblåbær, svarthyll, stikkelsbær og haskap dyrker vi korn, grasfrø og konserves-erter. Frukt og bær selges til frisk-konsum og i tillegg videreforedler vi plommer og svarthyll til ulike eksklusive kvalitetsprodukter. Vi produserer også vin, og kan tilby fruktvinene Isplomme, Hylleblomst og Hylleblomst m/stikkelsbær.

 

Av foredlede produkter er den svært ettertraktede Plommegløggen hovedproduktet på Skott Gård. Videre tilbyr vi også Hylleblomstsaft og Svarthyllsaft som er deilige og sunne produkter fra svarthyllbusken, naturens medisinplante. Plommemost, plommesyltetøy, blåbærsaft, stikkelsbærsaft, ripssaft og solbærsaft i tillegg til rosenrotprodukter har vi også. I sesongen leverer gården ferske plommer av ulike sorter, blåbær og stikkelsbær.

 

Alle produktene kan kjøpes i Gårdsutsalget. Ta kontakt på tlf 915 18 083 for å forsikre deg om at bonden er i nærheten.

BildeSkott-2-10, sjekker kvalitet i plom
Skott Gård Nordre.png
bottom of page