top of page

Ødeverp Andelsgård

Gården er lett tilgjengelig på strekningen mellom Hokksund og Åmot, langs Riksvei 350. Bonden, Rune Høstvik, har bakgrunn som kokk og utdannet agronom. Våre andelseiere nyter godt av å ha en kunnskapsrik bonde som alltid leverer og som deler sine kunnskaper. Du kan delta i gårdsarbeid hvis du kan og ønsker, men ingen plikt. Utvalget blir enda større hvis flere deltar med å få frø og planter i jorda, et uslåelig utvalg i forhold til kjøkkenhagen hjemme. Bonden tar ansvar for vanning og jevnlig stell. 

Andel, hvordan fungerer det? 

Som andelseier på Ødeverp gård er du garantert et rikholdig utvalg av grønnsaker i sesong. Det dyrkes både i drivhus og ute. Det er været og temperaturen som bestemmer hvor tidlig sesongen starter og hvor sent det blir frost. Bonden er ansvarlig for driften og sørger for rikholdig utvalg landbruksprodukter. 

Det sendes "ukens grønnsaker" på mail og egen Facebook side, her står det hva og hvor mye du kan høste. Dette er rikelig for 1 person, men kan også være nok for 2 eller liten familie. Du velger selv når det passer å høste, uansett dag og tidspunkt. Andelen er basert på ukentlig høsting, men hopper du over kan du høste dobbelt uken etter. Vi er løsningsorienterte og fleksible. Trenger du høstehjelp bidrar bonden med dette mot et lite honorar så sant han har anledning.
I tillegg til alle grønnsakene dyrker vi gamle kornsorter og maler mel på en gårdsmølla fra 1920. Vi har høner som legger egg som vi selger til de som ønsker.

Pris for en andel er kr 2900,- for en sesong. Normalt ønsker vi andelseiere velkommen i midten av mai og høster til slutten av oktober. Er det frostfritt høster vi så lenge det er mulig, enkelte grønnsaker tåler noen frostnetter.

Fortsatt usikker på om andel av grønnsaker er noe for deg? Kom på gårdsbesøk for omvisning og mer informasjon.

BONDE: Rune Høstvik

GÅRD: Ødeverp gård

WEB: www.odeverp.no

TLF: +47  977 06 465

EPOST: hostvik@hotmail.com

ADRESSE: Ringeriksveien 1105, 3330 Skotselv

runesår.jpg
gresskar.jpg
bottom of page